Pytanie głównie kieruję do Łukasza ale opinie innych też są mile widziane. Jak zapewne wiadomo korci mnie na kupno felg Zender Sport 15x7 o osadzeniu nieznanym i oczywiście takowych znaleźć nie mogę. Przeglądając znany portal aukcyjny Alledrogo.pl znalazłem dość dziwne cudeńko a mianowicie Centry Turbo w jakże rzadkim rozmiarze 15x7 ET26 w przystępnej cenie. Co wy na to?
myślałem o ciemnym szarym macie tylko nie wiem jak wnęki (jakoś nie lubię czarnych ale takie były w oryginale) jak kupię to będę myślał i do tego oponka 185x50 albo 195x45 choć wolałbym tą pierwszą ew. 185x55 ale wszystko wyjdzie w praniu
Balona na auto nie założę bo to nie dragster ani nie ciężarówka. Oponka ma być max na równo z felgą pewnie że zdałby się naciąg ale do tego trzeba gleby a takowej jeszcze nie posiadam. tak na osłodę macie:
I jestem już zdecydowany na tą Centre. Jeżeli nikt jej nie zwinie to kupuję w niedzielę z uwagi na obecny brak funduszy i powrót rodzica do PL w sobotę
oj no ale skąd mam ją niby czerpać? przyjeżdża tata to dostaję $ i ma mi wystarczyć do następnego zjazdu czyli ok 3-4 miecha. tak wygląda moje "kieszonkowe" i z tegomieszięcznym pewnie będzie tak samo jak przy kolumnach: popołudniu dostaję kasę a wieczorem jestem spłukany no ale co zrobić? nie przepuszczę trzeciej aukcji z fajnymi kołami!
no fajnie by było
ad. 2.04.12
po zupełnym zwątpieniu i całym weekendzie szukania, dzisiaj otrzymałem takiego maila:
"no_header
Witam.
Tak mi napisał gość który mnie prosił o usunięcie aukcji bo bierze te koła:
bedzie to duzy problem jesli zrezygnuje z tych twoich koł?.. wiem ze mowilem ze wezme ale wszyslo jak wyszło i nie dam rady ich wzasc poprostu nie wyrobie z pieniedzmi
Takze koła aktualne. Daj znac czy jestes zainteresowany."
czyli że mam nowe koła jeszcze jak dobrze pójdzie to przesyłkę będę miał za darmo co prawda z Katowic przez Wrocław na Sącz ale za darmo
Ostatnio edytowany przez TrumanM1 (2012-04-02 19:27:24)
lukash21
zapewne o tych mi mówiłeś: klik
dużo gość chce. 800zł i felgi do renowacji za kolejne kilka stów (zależy co kto chce) a gdzie jeszcze kapcie, wentyle i tak jak w moim przypadku śruby do aluminiowych kół.. wolę swoje za 650^^
No dokładnie o te mi chodziło. 800 zł ale masz i opony na jeden sezon bo jeden ale jeden można przejeździć a na następny uzbierać kasę i kupić nowe. Renowacja to nie jest problem. Zawsze można recznie wypolerować i całkiem tanio wyjdzie!